Her finner du litt informasjon om kjøpsbetingelser for novadesign.no

 

Priser

Alle prisene som står oppgitt er inkludert MVA, toll inn til Norge og transport til Norge. Transport fra lageret vårt i Kongsberg kommer i tillegg, og vil beregnes i kassen basert på hvor i Norge du bor. Du kan også komme og hente hos oss i Kongsberg hvis du foretrekker det. Angi i kassen at du henter selv, så avtaler vi tidspunkt slik at vi har alt klart til deg når du kommer.  Vi kan dessverre ikke sende til Svalbard.

 

Betaling

Betaling gjøres i kassen med et gyldig betalingskort. Vi vil sende deg varen når betalingen er i orden. Vi bruker Stripe [Link] som betalingsformidler, og informasjon om betalingskortet ditt sendes kryptert til Stripe fra oss. Vi behandler ikke informasjon om betalingskortet i vår webløsning, og lagrer heller ingen informasjon om det. Du kan lese mer om personvern her [link]

 

Transport

Vi bruker som oftest PostNord for å sende varene til deg. PostNord hjelper av og til med å bære varene inn i huset, men er ikke forpliktet til dette. Vi anbefaler derfor at du ser hvor mye varen veier, slik at du har noen som kan hjelpe deg med å bære dersom det trengs. Noen av de største møblene våre blir levert på pall. Da er det er fordel å være mer enn en.

 

Reklamasjon eller skade

Dersom det er skade på emballasje og vare ved ankomst, ta kontakt med PostNord så fort som mulig. Kontaktinformasjon til PostNord med regler finner du her [link]. Ta bilde og ta dialogen med transportselskapet. Gi gjerne oss beskjed også, så vi er klar over at det er en sak.

Dersom du mener det er en produksjonsfeil eller annen mangel med varene du har fått, ta kontakt med oss så snart som mulig, så hjelper vi deg.

 

Angrerett

Ved kjøp i nettbutikk har du 14 dager angrerett. Dersom du vil benytte det av angreretten din må du:

·      fylle ut skjema som ligger vedlagt. Hvis du trenger ett nytt, finner du det her [link]

·      Pakke varen ned i originalemballasjen

·      Sende den til oss. Transport for dette dekkes av deg.

·      Det tar circa ti dager fra varen har kommet til oss og du får pengene på konto.

 

Legg merke til at varen må returneres til oss ubrukt og i original emballasje. Legg også merke til at produkter som lages på ordre ikke har angrerett. Hver enkel produktside har informasjon om varen lages på ordre eller ikke.

 

Ansvar

Nova design AS er ikke ansvarlige for skade som oppstår ved feil bruk av produktene fra oss.

 

Variasjon fra bilder

Mange av produktene våre er laget av tre og andre naturlige materialer. Det betyr at det kan være litt variasjon i fargen eller mønsteret i forholdet til det som er vist på bildene. Vi prøver å ha bilder som viser produktene så nøyaktig som mulig. Allikevel kan det være vanskelig å bedømme hvor stort et møbel er. Vi anbefaler derfor at du ser på målene og sammenligner det med hvor mye plass du her der møbelet skal stå.